Szent József Katolikus Elektronikai Technikum,Gimnázium és Kollégium Jászapáti Technikuma,Szakképző Iskolája és Kollégiuma |
2022. április 13-án alapvizsgát tettek a vendéglátóipari technikum
2/10. K osztályos tanulói.
A portfóliók bemutatása után ételkészítési gyakorlatként natúr
csirkemell-filét készítettek tejszínes gombamártással és párolt rizzsel.
Cukrászati termékkészítés során ízesített tejszínhabbal töltött
forrázott fánkot sütöttek.
Megterítették az asztalokat vendégfogadásra, a vendégek részére
alkoholmentes italt készítettek és szolgáltak fel a főételekkel együtt.
Az alapvizsgát minden tanuló sikeresen teljesítette, amely beszámít majd
a technikumi szakmai vizsga eredményébe. Gratulálunk!
Karácsonyra
e-mail: | iskola[kukac]sztj-tech.hu |
jaszapati[kukac]sztj-tech.hu |